Шановні гості! На цьому блозі ви знайдете багато інформації для вчителів, батьків, учнів та всіх, хто цікавиться освітою. Сподіваюся, що вам сподобається.

среда, 21 октября 2020 г.

 

«Цифрові» картини

«Цифрові» картини

Мистецтво з глибоким філософським змістом презентує американська художниця Сієна Моріс.

 18 т. 0

Її оригінальні картини – це нагромадження чисел від 1 до 12. Спитаєте, чому саме до 12? А тому, що вона використовує цифри тільки із циферблатів годинників, до того ж розбитих, оскільки творчість художниці – не просто малюнки з математичним ухилом. Це філософські роботи про те, як зникають секунди і як четвертий вимір, а саме час, формує три інші.

Сиена Морис

Сиена Морис

Сиена Морис

Сієні 27 років. Більшу частину життя вона присвятила зображальному мистецтву. І тільки три роки тому відмовилася від звичних штрихів і почала малювати числами. Для цієї техніки художниця винайшла власну назву – numberism (числізм).

Сиена Морис

Сиена Морис

Філософські картини виникли у результаті стресу. Біда, як говориться, допомогла, хоч і не одразу. Дівчину мучили думки про майбутнє, те, скільки жити їй залишилося і чи встигне вона зробити усе, що запланувала.

Сиена Морис

Сиена Морис

Сиена Морис

У результаті художниця зрозуміла: поки роздумує, час спливає. Ні мрії про майбутнє, ні жаль за минулим нічого не варті. Необхідно цінувати дійсність, адже іншого шансу «намалювати» картину власного життя не буде.

Сиена Морис

Сиена Морис

Комментариев нет:

Отправить комментарий